Friday, September 18, 2009

saya sayang boss sebab boss bagi cuti lama..

malam ni..
memang terasa malas nak menaip..
tapi dek kerana di luar sana sedang hujan..
tak lebat tak juga renyai..
he2..
hujan kan inspirasiku..
mood raya membangkitkan aura, semangat untuk pulang ke kampung halaman..
walau sekarang jam 12 tgh mlm sekalipun..
aku akan tetap pulang juga..
kolej dah makin lengang..
student dah makin ramai yang pulang..
aku juga yang masih melanguk di sini..
pukul 11 malam insyaallah bertolak..
hurrayyy.. dapat cuti seminggu!!
orang lain cuti 2 hari jer
time kaseh boss..

p/s - dalam dok kutuk2 boss jahat bile tibe2 datang baiknyer.. rase sayang amat2 la pulok..he2

7 comments:

fq said...

hahahaha...
bes la dpt cuti lm...
2 yg syg 2 ye...
sbb cti lm...
heheheh...

maiyah said...

salam.. selamat hari raya.. selamat pulang :D

Farah Hanani said...

wehh..
mana aci..
ko dapat cuti sminggu..
aku raya ke-3 dah start bertugas..
adeh..
dugaan2..

baLQis Zafira said...

la ye ke...xaci2..nak jugak..
samela farah..raye ke3 naik kije dh..huu~~
kakna,ko katne skang?
buleh x mintakkn cuti utk budk diet sume..hehe

kakna said...

he3..
korunk senyap2 tau jan bagi tau dr chan
mati nak kene ganti balik..

Farah Hanani said...

x kira.. nak bagitawu gak.. hahaha.. fira.. jom kte buat komplot..

kakna said...

ak paham ko kene berayer d pntai timur..
manfaat waktu itu sebaik mungkin ya..
nanti dah xde can g dah..
unless ko kawen ngan org sana..
x pon cr sorang kt sn
raya akan lebih bermakna bersama org tersayang.. huk3
aku sayang gilerrr kt boss..hu3